|
Προαγωγός
|
Θέμα
|
|
|
Klokas
|
Δημοσιεύτηκε - 03 Νοε 2006 : 16:38:05
Γυμνή γυναίκα ερεθίζει γαϊδούρι ;;
Γράφει η Κούλα
Μια μέρα, το περασμένο καλοκαίρι, ήμουνα ξαπλωμένη πάνω στην άμμο ανάσκελα κοντά στη θάλασσα. Φορούσα μόνο ένα μπικίνι. Είχα γυμνά τα στήθη μου και έκανα ηλιοθεραπεία Ένα γαϊδούρι έβοσκε πιο πέρα. Σε λίγο το είδα να με πλησιάζει, να στέκει ακριβώς δίπλα μου και να με κοιτάζει επίμονα από το κεφάλι μέχρι τα πόδια. Έβλεπα το πέος του να αναπτύσσεται σιγά σιγά. Έφθασε σε κατάσταση πλήρους στύσης και τότε το ζώο άρχισε να ανεβοκατεβάζει καυλωμένο το πέος του μέχρι την κοιλιά του πολλές φορές. Ήταν ολοφάνερο ότι το ζώο βρισκόταν σε πλήρη σεξουαλική διέγερση. Αναρωτιέμαι αν η γυμνή σάρκα μου του προκάλεσε τη σεξουαλική έξαψη ή αν ήταν απλή σύμπτωση. Φοβήθηκα, μάζεψα τα πράγματά μου και έφυγα από εκεί.
Η απορία μου είναι αν η θέα μιας γυμνής γυναίκας μπορεί να ερεθίσει ένα γαϊδούρι και να του προκαλέσει έντονη σεξουαλική επιθυμία. Συζήτησα το θέμα με την παρέα μου πολλές φορές από τότε, αλλά οι γνώμες διχάζονται. Ξέρουμε ότι οι σκύλοι, όταν είναι εκπαιδευμένοι να πηδάνε τα αφεντικά τους, ερεθίζονται όταν τους βλέπουν γυμνούς ή πεσμένους στο κρεβάτι. Συμβαίνει μάλιστα πολλές φορές, όταν τους βλέπουν να επιστρέφουν στο σπίτι τους ύστερα από απουσία μερικών ωρών να τους τραβάνε τα ρούχα για να τους τα βγάλουν και να τους πηδήξουν.. Όμως για τα γαϊδούρια δεν ξέρουμε. Ξέρει κανείς να μας διαφωτίσει;;;
|
|
Spinoza
|
Δημοσιεύτηκε - 03 Νοε 2006 : 16:54:31
Είναι γεγονός...
...όλα τα Γαιδούρια οι άντρες διεγείρονται στην θέα μιας τσίτσιδης γυναίκας...
...εκτός εάν μιλάμε για την Βέφα... :)
SZ - Spinoza.gr
Γιατί ζωή δεν είναι ότι βλέπεις και αγγίζεις αλλά ότι αγαπάς και σκέφτεσαι...
|
|
Klokas
|
Δημοσιεύτηκε - 05 Νοε 2006 : 11:59:41
Γράφει η Κούλα,
Η φίλη μου η Βούλα λέγει ότι είχε κι εκείνη παρόμοια εμπειρία με πίθηκο .Βρισκόταν, λέγει, μια μέρα μπροστά στο κλουβί ενός πιθήκου που βρισκόταν στο άκρο κάποιου πάρκου. Ήτανε καλοκαίρι και έκανε πολλή ζέστη. Φορούσε ένα λεπτό ξεμάσκαλο μπλουζάκι που έφτανε μέχρι τον αφαλό της.
Δεν υπήρχε κανένας άλλος εκεί και για να δροσιστεί λιγάκι σήκωσε το μπλουζάκι μέχρι το λαιμό της. Δεν φορούσε στηθόδεσμα. Όταν ο πίθηκος είδε τα γυμνά στήθη της γυναίκας ανεβοκατέβασε τα χείλη του πολλές φορές, έπιασε το πέος του και άρχισε να αυνανίζεται. Κάθε λίγο έφερνε το χέρι του στο στόμα του, το μούσκευε με σάλιο και ξανάρχιζε τη μαλακία.
Ο πίθηκος φαινόταν ότι βρισκόταν σε πλήρη σεξουαλική διέγερση. Η Βούλα συνέχισε τον περίπατό της στο πάρκο και όταν ξαναπερνούσε από το κλουβί ο πίθηκος κραύγαζε και χοροπηδούσε από τη χαρά του και της έγνεφε να πλησιάσει και να σηκώσει το πλουζάκι της. Η Βούλα πλησίασε στο κλουβί, ξανασήκωσε το πλουζάκι της και ο πίθηκος έβλεπε τα στήθη της με γουρλωμένα τα μάτια και αυνανιζότανε σαν τρελός.
|
|
Spinoza
|
Δημοσιεύτηκε - 05 Νοε 2006 : 12:24:39
Γεια σου ρε Κλόκα με τις κτηνοβασίες σου... χαχαχα
Αναβιώνεις νέα ήθη και έθιμα στον τόπο μας μέσα απο αυτή την ιστοσελίδα... Keep walking...
Περιμένω ανάλογη εμπειρία και από άλλα ζώα (άλογο, τράγο, άντρα κοκ)... δεν μπορεί θα υπάρχει κάτι...
SZ - Spinoza.gr
|
|
Drakoulini
|
Δημοσιεύτηκε - 05 Νοε 2006 : 13:33:38
quote: Ξέρουμε ότι οι σκύλοι, όταν είναι εκπαιδευμένοι να πηδάνε τα αφεντικά τους, ερεθίζονται όταν τους βλέπουν γυμνούς ή πεσμένους στο κρεβάτι.
Μιλαμε σοβαρα τωρα???Εκπαιδευουν τους σκυλους για κατι τετοιο???Ε δεν παμε καθολου καλα... (Κανενα smiley που να κανει το σταυρο του δεν υπαρχει ε???)
ΕΛΕΟΣ!!!
Enchante de faire votre connaissance....
|
|
Spinoza
|
Δημοσιεύτηκε - 05 Νοε 2006 : 13:38:16
Εδώ είναι ο Κλόκας... για να τα ακούσεις και να τα δεις όλα... εγγύηση σου λέω...χαχαχαχα
SZ - Spinoza.gr
|
|
joie
|
Δημοσιεύτηκε - 06 Νοε 2006 : 12:47:18
εγώ πάλι θα πιαστώ από το ''keep walking'' του Spinoza...έχει προσέξει κανείς την εν λόγω διαφήμιση;; την είδα χτες, την πρόσεξα μάλλον, γιατί μου την είχαν αναφέρει..το πόσο έξυπνη είναι,...πόση αλήθεια εμπεριέχει..τόση που τελικά δεν δίνεις σημασία στο προϊόν..Δείτε την και πείτε μου..(δείχνει ένα ρομπότ που μας λέει τις σκέψεις του)
Στη σκηνή δίχως μάσκα και λόγια
|
|
Spinoza
|
Δημοσιεύτηκε - 06 Νοε 2006 : 12:54:02
Η διαφήμιση είναι τρομερή... η καλύτερη που έχω δει στην ζήση μου... μακράν...
...όσο για αυτό που λες ότι δεν προσέχει κανείς το προιόν κάνεις μεγάλο λάθος... το αντίθετο μάλιστα... είδες πως σου ήρθε κατευθείαν στο μυαλό;;;
Μεγάλη υπόθεση το υποσυνείδητο... Κάντε κλικ παρακάτω για να βρείτε το διαφημιστικό spot...
http://www.spinoza.gr/topic.asp?TOPIC_ID=1837&FORUM_ID=10&CAT_ID=1
SZ - Spinoza.gr
|
|
Klokas
|
Δημοσιεύτηκε - 06 Νοε 2006 : 18:23:45
Διαβεβαιώνω την Αναστασία ότι υπάρχουν γυναίκες και άντρες που έχουν στο σπίτι τους σωματώδεις σκύλους που τους έχουνε συνηθίσει να τους πηδάνε. ¨Οταν λέμε εκπαιδεύω δεν σημαίνει φυσικά ότι χρειάζεται συστηματική εκπαίδευση. Απλώς τους βάζουνε μια δυο φορές να δοκιμάσουν κι αυτοί εθίζονται και τους το ζητάνε επίμονα. Είναι γνωστή η περίπτωση γνωστού ομοφυλόφιλου ηθοποιού, αλλά και ορισμένων κυριών της υψηλής κοινωνίας. Δεν μπορούμε φυσικά να αναφέρουμε ονόματα.
|
|
Drakoulini
|
Δημοσιεύτηκε - 06 Νοε 2006 : 19:58:30
Μαλιστα...και εγω εχω ακουσει για διαφορους γνωστους...τωρα δεν ξερω...Γουστα ειναι αυτα...Αν και καπως ιδιομορφα!
Enchante de faire votre connaissance....
|